Privat
Bedrift
Proff

Velkommen som Elvia-kunde

For deg som tidligere var kunde hos Trøgstad Elverk

Her samler vi informasjon til tidligere Trøgstad Elverk-kunder, som ble Elvia-kunder fra 1. februar 2020.

Elvia AS er det nye navnet på ditt nye nettselskap, etter at Hafslund Nett og Eidsiva Nett fusjonerte 1. januar 2020. Mer om navneskiftet nederst på siden.

Bruk websiden hafslundnett.no

Våre kunder er viktige for oss, og gode websider er viktige for våre kunder. I en overgangsfase vil www.hafslundnett.no være riktig webadresse for deg.

Min side

For deg som liker å følge med på forbruket ditt, så finner du informasjon på Min side. I tillegg til informasjon om anlegget ditt, vil du finne forbruksdata for inntil 3 år tilbake i tid. Du finner ikke fakturaer tilbake i tid/fra Trøgstad Elverk, men faktura(underlag) som du får framover vil etterhvert dukke opp på Min side. Husk at du finner gamle fakturaer i nettbanken din.

Privatkunder logger inn med BankID

Av sikkerhetsmessige grunner, må privatkunder bruke BankID for å logge inn. Straks du har logget inn første gang, kan du legge til e-post + passord som påloggingsmetode hvis du liker det best. Gå til logg inn for Min side.

Min side for bedriftskunder

Bedrifter bruker fortsatt den "gamle" Min side-løsningen vår.
Den har en annen påloggingsrutine som du finner en beskrivelse av her.
Gå til logg inn for Min side.

Strømbruddskart

Kartet vil vise strømbrudd som oppstår og planlagte utkoblinger. Du kan klikke på fargefeltene/zoome inn i kartet for å se nærmere opplysninger. Du kan også søke på postnummeret du er interessert i for å sjekke om det er strømbrudd eller utkoblinger der. Strømbruddkartet finnes også i Hafslund Netts app, dersom du liker det best. Gå til strømbruddkartet.

Kundeservice

Har du spørsmål om ditt kundeforhold, så hjelper vi deg gjerne. Ring oss på 21 49 03 00 eller send oss en henvendelse her.

Dame med mac. Foto

Elvia er navnet på nettselskapet i ditt område

Etter at Hafslund Nett og Eidsiva Nett fusjonerte 1. januar 2020, er Elvia AS det nye navnet på nettselskapet. Det tar imidlertid litt tid å endre navnet overalt. Derfor vil fortsatt www.hafslundnett.no være riktig webadresse når du vil logge inn på Min side eller trenger informasjon.

Høsten 2019 ble det klart at Hafslund Nett og Eidsiva Nett ett felles selskap med nytt felles navn: Elvia. Det nye navnet og den nye profilen vil rulles ut i løpet av 2020. Det nye
nettselskapet blir ansvarlige for å sikre at nesten to millioner mennesker i Viken, Oslo og Innlandet kan se på strøm som den største selvfølgelighet. Besøk gjerne elvia.no

Spørsmål og svar

Hvor finner jeg gamle fakturakopier?