Privat
Bedrift
Proff

«Hafslund Nett med nye nettsider, hva så?»

Det siste året har vi jobbet på spreng for å lansere nye nettsider og 4. november har vi endelig nye nettsider oppe og stå. «Det var jammen på tide», tenker kanskje du? Vi også.

At vi har fått nye nettsider er ingen verdensnyhet, og det er nok også litt på overtid.
Hafslundnett.no har lenge vært preget at lite fleksibilitet og brukervennlighet. Dette er noe de aller fleste forventer at en nettside skal være. Nettopp derfor har vi det siste året jobbet med å bygge en ny nettside, med en ny visuell profil, enklere menyvalg og oppgradert Min side som gjør oss i Hafslund Nett bedre rustet til fremtiden.

Viktigst av alt har vi jobbet for at du som kunde, skal finne det du leter etter.

Mindre klikking og bedre brukeropplevelse

Gjennom undersøkelser har vi spurt brukerne våre ønsker å finne på nettsiden vår både når det kommer til innhold og funksjoner. De nye nettsidene er også tilpasset bruk på mobil og nettbrett og generelt blir det mindre klikking og mer scrolling som er i tråd med moderne nettdesign.

Flere funksjoner kommer

Alt er ikke helt på plass ennå og det kan hende at det oppstår noen tekniske feil i starten, men vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle nettsiden. En av de nye funkjsonene på siden er at man nå kan logge inn med BankID på Min Side. Les mer om pålogging med BankID på Hafslund Nett her.

Skal kunne åpne HAN-port på Min side

En funksjon mange har etterspurt er åpning av HAN-porten. I første omgang vil det ikke være mulig å bestille åpning av HAN-porten på Min side, men denne funksjonen vil komme etterhvert.

Har du spørsmål eller innspill til de nye nettsidene?

Hvis du oppdager feil eller mangler vil vi gjerne høre fra deg.
Du kan også finne svar på det du lurer på om de nye nettsidene på denne spørsmål og svar siden.