Privat
Bedrift
Proff

Nyhet! Nå kan du logge inn på Min side med BankID

Nå kan du som er privatkunde logge inn med BankID på Min side hos oss i Hafslund Nett. BankID gjør det både enklere og tryggere å logge inn for å få oversikt over ditt forbruk. Her kan du lese mer om pålogging med BankID og nye funksjoner på Min side på Hafslundnett.no.

Med lansering av nye nettsider er det naturlig at vi også oppdaterer innloggingsmetoden på Min side. Det vil si at neste gang du skal logge inn på Min side på Hafslund Nett må du benytte BankID. Når du har gjort det kan du velge å fortsette med BankID eller legge inn e-post og passord som innloggingsmetode.

Dame med mac. Foto

Bakgrunnen for at vi går over til BankID er for å sikre autentisering av brukere, personopplysninger, forbruksdata og at andre ikke får tilgang til ditt kundeforhold. BankID har i løpet av de siste årene blitt en av de mest bruke innloggingsmetodene i Norge og er en innloggingsmetode mange nordmenn allerede har god kjennskap til enten gjennom NAV, skatteetaten eller bankforhold.

Slik logger du inn på Min side hos Hafslund Nett med BankID

For å logge inn med BankID trenger du fødselsnummer, kodebrikke fra banken din og passord.

  • Klikk på Min side

  • Skriv inn fødselsnummer (11 siffer)

  • Skriv inn kode fra kodebrikke

  • Skriv inn passord og logg inn

Slik logger du inn på Min side hos Hafslund Nett med BankID på mobil

For å kunne logge inn med BankID på mobil må du ha en nettbankavtale med BankID og kodebrikke. Det er kún banken som har gitt deg BankID som kan aktivere BankID på mobil.

Når du har aktivert BankID på mobil, vil mobilen din fungere som et alternativ til kodebrikke. Er du usikker på om du har aktivert BankID på mobil må du kontakte banken din.

Gi andre tilgang til eget forbruk via Min side

En annen ting som er nytt på Min side er at man nå kan gi andre brukere, som for eksempel samboer, foreldre, barn eller leieboer, tilgang til eget kundeforhold.

Dette gjøres ved at for eksempel samboer logger inn på Min side på Hafslund Nett med BankID. Her ber andre om tilgang ved å legge inn telefonnummeret til eier. Eier får tilsendt en SMS med link til egen Min side hvor tilgangsforespørselen kan godkjennes.

Eier kan ikke gi tilganger uten at det er sendt forespørsel fra andre som vil ha tilgang.  

Kom i gang med den nye innloggingen og funksjonene i Min side: Logg inn med BankID her.