Privat
Bedrift
Proff

Spørsmål og svar om nye Hafslundnett.no

Her finner du spørsmål og svar om våre nye nettsider.

Hvordan logger jeg inn på Min side?

Første gang du skal logge inn på Min side på de nye nettsidene våres må du logge inn med BankID. Dette gjelder kún privatkunder i første omgang. Når du har gjort det kan du velge å fortsette med BankID eller du kan opprette innlogging med e-post og passord. Her kan du lese mer om pålogging med bankID.

Hvorfor ser nettsidene ut som de gjør?

Designet på nettsidene følger den visuelle profilen til Hafslund Nett, og har de samme fargene, fonten, bildestilen med mer som du vil se på andre flater. Sidene er også laget for å fungere optimalt på mobil. Dette har vært førende for oppsettet av nettsidene. Innholdet som blir mest brukt kommer først, og eksterne målgrupper som blant annet potensielle studenter og samarbeidspartnere er prioritert.

Følger de nye nettsidene deres krav om universell utforming?

Alle skal ha like muligheter til å bruke nettstedet vårt, og vi følger gjeldende krav til universell utforming. Vi har dedikerte personer og verktøy for å følge med på dette. Hvis du opplever athafslundnett.no ikke er tilgjengelig for deg eller finner feil, setter vi veldig stor pris på at du melder det inn her:

Kommer det ny Hafslund Nett-app?

Ja, det kommer en ny app. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi har en lanseringsdato.

Finner du ikke det du leter etter?

Menyene er endret og innholdet har fått ny plassering. Det kommer hele tiden nytt innhold og det jobbes også med ny funksjonalitet på nettsidene. Er det noe du ikke finner? Prøv søkefeltet øverst i menylinjen - eller ta kontakt med oss.